Sajt namenjen LGBT populaciji

Šta kriju oženjeni muškarci?

 

Iako ste dugo u braku, nemojte misliti da znate baš sve o vašem muškarcu.  Većina njih neće vam nikada reći baš sve o sebi ili o stvarima koje ih muče.  Pogledajte koje su tri najčešće tajne koje kriju oženjeni muškarci.

Želi duplo više seksa nego što ga imate

Jedna američka studija je pokazala da muškarci žele pedeset odsto više akcije u krevetu nego što je imaju u braku. Ipak, većina njih će radije ćutati nego pokrenuti tu temu jer se plaše da razlog vaše nedovoljne zainteresovanosti leži u njegovoj nesposobnosti da vas zadovolji.

Šta treba da radite: Ako vi zaista često odbijate njegovu inicijativu za seksom, onda zaista morate nešto da promenite, s obzirom na to koliko je zadovoljavajući seksualni život važan za dugoročnu stabilnost veze. Potrudite se da vi povremeno pokrenete seksualnu igru, kao i da češće odgovorite na njegovo udvaranje. Vaše želje neće uvek biti usklađene, ali morate nastaviti da se trudite. U suprotnom, nedostatak seksa će postati duboka tačka razdora koja može ozbiljno ugroziti brak.

 

Flertuje sa nekim na poslu

Sve više vremena provodimo na poslu, pa je i prirodno da razvijamo veoma bliske odnose sa kolegama. One najčešće ostaju na nivou flerta, ali se može dogoditi i to da prerastu u nešto više. Nemojte misliti da vaš suprug nije bar jednom bio u iskušenju ili mu čak i podlegao.  Šta treba da radite: Ukoliko je reč samo o flertu, on je obično sasvim bezazlen. Međutim, treba da se zabrinete ukoliko se vaša jača polovina sve više bavi svojim izgledom, pominje ime određene koleginice češće od ostalih, odjednom radi do kasno, a vaš seksualni život počinje da trpi. U tom slučaju što pre iskreno porazgovarajte sa partnerom, u nadi da već nije kasno.

 

Fantazira o seksu sa muškarcem

 

Ovo se dešava češće nego što možete da pretpostavite. Prema nekim istraživanjima, četvrta najčešća seksualna fantazija među strejt muškarcima je da imaju seks sa drugim muškarcem, a to se se najčešće odnosi na oralno zadovoljavanje. Međutim, najveći broj njih nikada neće učiniti ništa po pitanju ostvarenja ove fantazije.

 

Šta treba da radite: Ne paničite i ne donosite preuranjene zaključke. Većina muškaraca koji imaju ovu fantaziju nisu gej ili biseksualci. Ono što ovu fantaziju čini erotičnom je to što je toliko različita od realnosti. Nije strašno čak i ako otkrijete da je nekada ranije to probao, verovatno je samo eksperimentisao. Ipak, ukoliko pronađete sakrivene gej porno filmove ili on konstanto insistira na seksu u troje koji uključuje još jednog muškarca, vreme je da otvoreno razgovarate o njegovoj seksualnoj orjentaciji.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­___________________________________________________________________________________

 

Tajne fantazije oženjenih  muškaraca

Pisalo mi je mnogo ozenjenih ,ali i neozenjenih, bisex muskaraca kojima se mnogo dopao “scenario” opisan u skici za pricu pod naslovom: ”ROB” koju Vam prenosimo

 

“ROB”

 

Toga dana sam izgubio opkladu. Važnu, veoma važnu, a toliko sam bio siguran da sam ja u pravu da sam se kladio u SVE – pristajem na sve što mi naredi dobitnik – prakticno postajem njegov rob u narednom periodu. No, ipak sam se nadao da to nece biti ništa strašno, da sam se kladio sa razumnim covekom koji ce se malo igrati sa mnom, kuvacu mu kafu i donositi pica, možda cak i cistiti cipele, i to je sve. Medjutim…

 Kad sam došao kod Vuka da »odslužim« zasluženu kaznu cekalo me je iznenadjenje.

 U ruke mi je dao papir:

 PRAVILA PONAŠANJA ZAROBLJENOG:

 1. Neophodno je bezpogovorno povinovanje svakoj naredbi Gospodara.

 2. Obavezno oslovljavanje sa Gospodaru.

 3. Zabranjena bilo kakva prica, osim po obracanju Gospodara

 4. Svako kršenje pravila se kažnjava batinama – nacin i vreme sprovodjenje odredjuje Gospodar

Ovo je vec izgledalo ozbiljno. Zaustio sam da nešto kažem, da se pobunim, da se nismo tako dogovorili,… ali Vuk me je samo podsetio na pravilo br.3. Poveo me je sa sobom u susednu prostoriju, uveo unutra i zakljucao vrata za nama. Prostorija je bila hladna, sa plocicama na podu i nekakvim metalnim postoljem na sredini. Konacno mi se obratio:

 • Tomo, od ovog trenutka ti si moj zarobljenik, a da li ceš postati i rob – e, to tek treba da vidimo. Ovo je mesto gde cemo da proverimo tvoje sposobnosti i da li si zaslužio tu cast da mi postaneš rob. Osecaj se kao na pijaci robova, pažljivo se pridržavaj pravila, i sve ce biti u redu. Moram priznati da mi je ovo zvucalo prilicno pomirljivo, malo da se poigramo, i ja sam odradio svoju kaznu, medjutim:

 • A sad skidaj sve sa sebe, ostani samo u gacama. Brže, imaš 5 sekundi. Zaustio sam da kažem – ma, daj, ovo je samo jedna izgubljena opklada…

 • Šta, govoriš bez dozvole, a 5 sekundi je prošlo a ti si još obucen, za sada je kazna 10 batina kaišem po zadnjici – hocemo li još toga da sabiramo do kraja ili ceš slušati?

Nije bilo druge no da poslušam. Skinuo sam jaknu, džemper, majicu, odvezao pertle i skinuo cipele. Malo sam zastao – ma do djavola sve – otkopcao sam kaiš, pa šlic i skinuo i farmerke. Ostao sam u boksericama i carapama. Odjednom – cuška iza uveta – OK, skinuo sam i carape. Glupo sam se osecao stojeci skoro go nasred sobe. Vuk je obilazio oko mene sa osmehom na licu. A onda mi naredi:

 • ‘Ajde, popni se ovamo na postolje. Podigni gace što više možeš. Taaako, raširi noge što više možeš, ruke na ledja, i ne mrdaj se.

 Osecao sam se kao na stocnoj pijaci. Bilo mi je jako neprijatno. Sa visoko podignutim boksericama i širokim nogavicama, verovatno su mi virila muda. Vuk je išao oko mene i zagledao svuda… zatim je poceo da mi opipava mišice na nogama, pa sa obe ruke da mi trlja noge na dole… na gore, pa onda visoko uz butine, oh,  pa dodirnuo mi je i muda.

 • OK, na prvi pogled izgledaš zdravo, još jedan mali pregled, i možeš da postaneš rob i zvanicno. SKIDAJ GACE. Tako je. Raširi noge, ruke na ledja i ispravi se.

 Zemljo, otvori se. Osecao sam se jako poniženo, Potpuno go, na postolju, dok me Vuk detaljno pregleda. Prepipao mi je muda, zatim me uhvatio za kurac, povukao kožicu unazad i dugo me i detaljno pregledao. Zatim mi je naredio da se okrenem, i onako raskoracen sagnem napred i rukama uhvatim nožne prste. Dupe mi je pregledao dugo. A onda je došlo najvece ponižavanje. Naredio mi je da sidjem na pod i da uradim deset sklekova, zatim deset zgibova, pa deset cucnjeva. Kaže da vidi koliko sam fizicki izdržljiv – zašto li moram go da dokazujem fizicku izdržljivost? Onda mi je naredio da hodam po prostoriji – kaže da proveri držanje, a zatim i da trcim u mestu sa maksimalnim podizanjem nogu, pa onda da stojim što duže na jednoj nozi. I na kraju nisam mogao da poverujem svojim ušima – provera seksualne izdržljivosti – naredio mi je da legnem na ledja na ono postolje, da se uhvatim za kolena i privucem ih što više glavi i da raširim noge. Sva moja intima je bila na izvol’te. Naredio mi je da uhvatim kurac i pocnem da ga drkam, a on je stavio rukavicu, namazao srednji prst, napipao mi anus i sa par kružnih pokreta gurnuo prst duboko unutra. Jeknuo sam. Finalna naredba je bila – dok ti masiram prostatu ima da ga drkaš, ali petnaest minuta ne smeš da svršiš…

 Tako sam stekao tu cast da mogu da postanem rob.

                 K  R  A  J 

P.S. Ovaj scenario pod nazivom “ROB”  nam je poslao jedan ozenjen muskarac. Vase utiske,pohvale,kritike,ideje,sugestije i  predloge nam mozete poslati na E-mail lepotaniwwwlepotanicom@gmail.com

 

Ovim putem pozivamo  sve ozenjene  ,ali i  neozenjene  bisex muskarce,  koji imaju tajne seskualne fantazije o seksu sa drugim muskarcima da nam  opisu te svoje fantazije i da nam ih posalju u formi price na E-mail

lepotaniwwwlepotanicom@gmail.com

Diskrecija maksimalna!