Sajt namenjen LGBT populaciji

TIPOVI KOJE PALI SPANKING  (SAKETANJE)

 

Pisalo nam je mnogo str8  muskaraca koji zele da budu spankingovani. Njih pali scenario u kome ih spankinguje stariji muskarac,cija naredjenja moraju poslusno da izvrsavaju. Prenosimo Vam dva  scenarija:

SCENARIO I

“Ja sam bez iskustava u spanking igricama sa muskarcima. Do sada sam imao priliku da nekoliko puta budem spankovan od jedne mladje dame koju sam upoznao preko oglasa na netu. Najcesce je to u pocetku sesije bio spanking rukom u polozaju preko kolena, koristila je i varjacu, reket za stoni tenis, papuce. Nakon sto bi me "pripremila" u varijanti preko kolena , prelazio sam u polozaj potrbuske preko naslona od fotelje za kaznjavanje guze kaisevima (koristila je neki od 8 kaiseva u koje sam ja uvek morao da gledam tokom spankinga preko kolena). Bili su to kaisevi koje je ona svakodnevno nosila, neki od njih su znali i malo zesce da zabole, a posle svake od njenih sesija sam zavrsavao sa crvenom guzom koja je dobro bridela, ponekad uz poneku masnicu koja bi potrajala i par dana.  Ono sto je mene sve vreme uzbudjivalo je pomisao da mi tako nesto radi muskarac, stariji od mene, cija naredjenja moram poslusno da izvrsavam.”

_______________________

SCENARIO II

“Jako bi me palilo da dodjem u Vas stan, gde bi ste mi Vi naredili, bez mnogo price i upoznavanja, da se svucem skroz, dok stojim ispred Vas… Morao bih sve da skinem sa sebe, deo po deo, iako Vas prakticno ne poznajem… Zatim bih Vam se stavio na raspolaganje… Mogli bi ste da mi GA uzmete u ruku, da GA stegnete, da me lupate po guzi ako pozelite… Zatim bi me palilo kada bi ste me strogo priveli do kreveta/kauca, i zatim me stavili preko Vasih kolena i poceli sa strogim spankingovanjem rukom po guzi… Bez obaziranja na moje stenjanje… Do sad nisam bio tako kaznjavan, i nemam jos iskustva kada se radi o muskarcima… Bio bih jako ponizen pred Vama… Nakon toga bih morao da primim vas prst u anus,odnosno mogli bi da me “jebete” sa dva prsta u guzu, i dok god budete zeleli da me jebete prstima, morao bih da otrpim to… Na kraju bi na Vama bilo da pozelite ili da vam radim oral, ili da Vi to meni radite…”

 

Pisite nam ako Vas uzbudjuje spanking na E-mail  lepotaniwwwlepotanicom@gmail.com

Ako Vas pali scenario u kome Vas spankinguje neki stariji muskarac pozivamo Vas da se uclanite u “VIP CLUB” preko koga mozete potraziti i naci partnere koji ce realizovati Vase tajne fantazije.

KAKO MOZETE DA SE UCLANITE U "VIP CLUB" ZA UPOZNAVANJE BISEX/GAY,I STR8 OSOBA?

Najjednostavnije je da obicnom uplatnicom na naš tekuci racun ( 160-3900100073368-13 ) BANCA INTESA BEOGRAD uplatite sumu od 16 evra u dinarima za godisnju clanarinu.  Dovoljno je da odete u najblizu ekspozituru BANCA INTESA u Vasem mestu i da uplatite Vasu godisnju clanarinu u dinarima  na naš tekuci racun  ( 160-3900100073368-13 )

Svi punoletni posetioci sajta Lepotani.com koji to zele mogu da se uclane u "VIP CLUB" preko koga mogu da upoznaju srodnu dusu.  "VIP CLUB" nije gay klub,to je klub otvoren za sve punoletne posetioce u koji se mogu uclaniti i  punoletne str8 osobe,ali i bisex/gay osobe,kao i lez zene. Jedini uslovi za clanstvo su da ste punoletni i da uplatite godisnju clanarinu. Kada uplatite godisnju clanarinu mozete nam poslati Vase licne oglase koji ce biti objavljeni  na sajtu http://www.lepotani.com

Ali i na ostalim Lepotani linkovima,kao sto je na primer Lepotani Yahoo Grupa,i ostalim....

Opsirnije informacije mozete dobiti ako nam pisete na E-mail  lepotaniwwwlepotanicom@gmail.com