Sajt namenjen LGBT populaciji

Pogledajte ovaj video Aleksandar Vulin - Šabac 25.03.2016.     https://www.youtube.com/watch?v=0zQRpYg-7F4  

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0zQRpYg-7F4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

posaljite nam Vase komentare na E mail 

ngo.belgrade@gmail.com  

________________________

Osnivac i urednik sajta Lepotani.com prognozira sledece:

Pomaci nabolje su mogući za nekoliko godina, a bolji život, standard, ekonomski razvoj i zapošljavanje za sve narode na ovim prostorima dolazi tek nakon 2022. godine.

Takođe, moguće je uspostavljanje saveza država poput onoga u SFRJ, ali za 50 godina s tim da će Srbija postati kraljevina 2105. godine .

Neće biti ništa od ulaska Srbije i BiH u Evropsku uniju. Ne samo zbog skorog nestanka BiH, već i zbog toga što će se EU takođe raspasti za sedam-osam godina . Republika Srpska neće postati nezavisna već će u roku od tri do najkasnije pet godina biti pripojena Srbiji. Istovremeno, BiH će prestati da postoji, a Bošnjaci će se ujediniti sa Srbijom.Hrvati će se, u mestima gde predstavljaju većinsko stanovništvo, priključiti Hrvatskoj .

Crna Gora će se vratiti u okrilje Srbije tek kada sa vlasti ode Milo Đukanović. Na to će se čekati bar 10 godina…

Što se tiče Kosmeta, ono je de facto nezavisno i tako će biti 15-20 godina dok ne ojača Rusija. Onda će Kosovo postati deo Srbije, ali nikada kao što je bilo. Pošto su Srbi većinom napustili ognjišta, Kosovo će u Srbiji dobiti veliku autonomiju a “velike Albanije” nikada neće biti

Stabilnost na globalnom nivou se može očekivati jačanjem Rusije, koju će Vladimir Putin voditi do kraja života.

Nikada neće doći do rata Rusije i SAD, a Putin će vlast u Ukrajini osvojiti mirnim putem. Grčka ostaje u EU do njenog raspada i kasnije će se pridružiti Evroazijskom savezu. SAD će biti prva sila do 2019, a onda će ubrzano početi da slabe .

Sta Vi prognozirate ? Vase prognoze posaljite na E mail  ngo.belgrade@gmail.com