Sajt namenjen LGBT populaciji

Nasi preci su nas oblikovali,mi smo njihov projekat za vecnost.

Mi smo "skup" svih nasih predaka. Oni su nam "predali" svoje gene i oni na neki nacin i dalje "zive" kroz nas i preko nas i posle svoje fizicke smrti.  Ja nisam samo ja,odvojen od mojih predaka. Svi smo mi povezani neraskidivom metafizickom vezom. Nasi preci su nas oblikovali,mi smo njihov projekat za vecnost. Zato i mislim da nasi preci nisu zaista mrtvi,oni i dalje na neki mistican nacin mogu da uticu na nas i da nas usmeravaju tokom naseg zivota.   Mi koji smo zivi imamo moralnu obavezu da realizujemo projekte nasih predaka ako je to u nasoj moci. Nasi preci su imali svoje nade i snove,zelje i planove koje su nam ostavili u amanet. Mi moramo maksimalno da se potrudimo da ispunimo njihova ocekivanja.  Sta mislite,da li mozda pokojnici "nastavljaju" da zive  u nekoj drugoj dimenziji kao duhovna bica?

Neki smatraju da ne treba uopste razmisljati o pokojnicima jer su oni fizicki umrli i vise ne postoje.Iako su nasi pokojnici fizicki mrtvi oni nisu duhovno mrtvi i najverovatnije "zive" u nekoj drugoj,duhovnoj dimenziji.  Imam utisak da nas nasi pokojnici pazljivo "posmatraju" i da "pokusavaju" da nas "zastite" kada "vide" da smo ocajni. Oni mogu u snu da nas upozore na neku opasnost koja nam preti u bliskoj buducnosti kako bi mogli da je izbegnemo.

Zadusnice su dan kada bi trebalo da se podsetimo tih nasih pokojnika... U Srbiji se neguje kult predaka. Veoma je vazno da svako od nas redovno odrzava i cisti grobna mesta svojih predaka. U Japanu se na primer veruje da ako zapustite grobove svojih predaka da ce Vas stici teska bolest od koje mozete i umreti. Japanci veruju da Vas pokojnici na taj nacin "kaznjavaju" zato sto ne odrzavate cistim i urednim njihove grobnice.

Posetio sam Italiju i zanimljivo je da Italijani veruju da njihovi pokojnici mogu da "vide"  kako oni  tesko zive ,i da samo ako to oni zele mogu da im  pomognu. Na primer,oni mogu da Vam "sugerisu" u snu koje brojeve LOTO-a da igrate i slicno.Italijani cvrsto veruju u to.

Sve je u stalnom nastajanju i stalno se stvara novi prostor,novo vreme,nova materija,nova energija,novi zivot. Sve se stalno pokrece. Sve je zivo. Nista ne umire,sve se stalno preobraca u nove i drugacije forme. Nista nije izgubljeno,nista stvoreno...Sve je transformisano. Nista nije plen smrti. Sve je plen zivota!