Sajt namenjen LGBT populaciji

2019. je  datum ulaska Srbije u EU

Jugoslaviju neće obnoviti nikakva politika, već naftovodi i plinovodi , te da će tek  2019. svi  ponovo težiti da se ujedine sa Srbijom , pa će ona ponovo izaći na more.

U Srbiji ce nastupiti vreme svojevrsnog dvovlašća tako što će novu vlast prigrabiti Tomislav Nikolic na čelu svoje partije,ali  će Boris Tadic ostati istovremeno na vlasti.  To ce biti svojevrstan kompromis koji opet nece doneti mnogo toga dobrog,jer ce nam ekonomski gledano  ova 2012 .godina biti jos teza od 2011.  Dobitak bi moglo da donese Nikolicevo okretanje Kini,i otvaranje velike kineske industrijske zone u okolini Beograda.  Sa druge strane, integritet nase zemlje zavisi od spremnosti drzave da sacuva projekat “Juzni tok”. 

Posaljite nam Vase analize i prognoze na E-mail  ngo.belgrade@gmail.com

_________________________________

Srbija će biti monarhija

Web Team Lepotani.com predviđa da će nestati Republika Srbija i da će Srbija biti monarhija. Na prijestolje neće doći prijestolonasljednik Aleksandar, nego jedan od njegovih sinova, Petar, kojega podržava Zapad, posebno Velika Britanija.

___________________________________

Odnosi Hrvatske i Srbije krenut će uzlaznom linijom poslije sljedećih izbora u Srbiji. Inače, Hrvatsku čekaju gospodarski problemi i socijalni nemiri....