Sajt namenjen LGBT populaciji

U Berlinu je ludilo od života - "Berlin  report"

Priče iz  Berlinskog života.

Mnogo ambicioznih srpskih intelektualaca planira da napusti Srbiju i da se zaposli u Nemackoj.Berlin je omiljena destinacija mladih bisex/gay i str8  Srba  jer u njemu ima mnogo gay klubova . New York je takodje omiljena destinacija mladih bisex/gay  i  str8 Srba ,a video snimke tog grada- kosnice pogledajte na adresi:

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=621

___________________________________________________

A sada Vam prenosimo kakvi su utisci jednog hrvatskog gay momka pod nadimkom “Matija”  koji se ludo zabavljao u berlinskim gay klubovima i koji je o tome informisao svog beogradskog prijatelja "Stepskog vuka"

 

"Stepski Vuk"    -   PITANJE   

Zdravo daso!Pricao mi je jedan momak da je bio u Berlinu u nekom

sado/mazo privatnom gay klubu. Tipovi su ga skinuli golog,nategnuli su ga

preko stola,podigli mu noge u visini kolena,podmazali mu guzu,i predeo oko

anusa nekom kremom  ,a onda su mu lagano gurnuli celu saku u dupe!!! Uhhhh,ta prica me je napalila do jaja....

 

"Matija"   -   ODGOVOR

Bok Macane  ! U Berlinu je ludilo od života - kad idem odlazim u neke klubove koji nisu privatni - nego onako,možeš ući sa ulice - a ima ih dosta.Obično na raznim ekranima prikazuju najbolje porno filmove da se napališ - a onda biraš - od kabina sa ležajevima,kabina sa  rupama kroz koje gurneš kurac pa ti ga puše ili ako ti se sviđa tip iz susedne kabine - ti pušiš njemu - ili samo gledaš kroz svoju rupu u druge kabine..U podrumu u mraku se događa svašta  ponekad i ništa , ali nema veze -uvijek je to 5 – 6 sati lude napaljenosti - koliko možeš izdržati - a dolaze  razni tipovi pa možeš birati - pitanje je samo granice. I mene napaljuje "fist fucking" - puno sam razmišljao o tome i družio se s nekim momcima koji su to probali.Osjećaj je ludi - ali treba dobra priprema - od kompletnog ispiranja do dugog opuštanja i napaljenosti - samo vazelin nije dovoljan ako baš nemaš neku "rasturenu" guzu i jako je važno da je onaj koji ti to radi pažljiv,nježan i da ide polako i postepeno jer inače ili ne ide , ili mora jako boljeti... I ja volim da izjebem tipove prstima  u dupe,ali jos nikom nisam gurnuo celu saku u dupe. Kao što sam ti i rekao - to baš i nije tako jednostavno i ne mogu baš svi - ali mislim za sebe kad bih naletio na pravog u pravom trenutku da bih želio probati - iako je uvek pitanje : a što nakon toga ? Navodno nakon takvih seansi baš ne osećaš kurac najbolje - tj. uvijek ti je slabiji osjećaj i želiš samo da te jebu sa šakom.Ja inače volim kad me netko tuca da je i moj kurac u stalnoj erekciji i da istovremeno drkam ili mi ga partner drka - a ne da mi je opušten pa ništa,  kao što zna biti nekim muškarcima...

Budi oprezan kada guras sebi vaze i  slicno,jer to je jako rizicno. Bolje ti je DRZI SE vestackog kurca,ili vibratora. Vaza je bila uska i glatka i prilično kompaktna - ne brini...još iz srednje škole mi je pričao moj kolega koji je trenirao košarku kako su na nekim pripremama u Puli imali grupne orgije svi momci koji su trenirali pa su se skupili u sobi i gurali boce od mineralne u anus  i to bez podmazivanja - tj. da je boca ušla na pritisak na način da se je guza sama "navlažila" - to mi je bilo ludo... i ja volim dok drkam anus  da dobijem prirodnu vlažnost koja mi se čini nekako napaljenom...dakle,drkaš anus  i polako guraš prste dok se sve ne navlaži samo po sebi... Nastavlja se….

____________________________________________

Opisite nam Vasa iskustva ako ste posetili Berlin ili New York. Vase price o tome kako se zivi u Berlinu i New York-u posaljite nam na E-mail  ngo.belgrade@gmail.com