Sajt namenjen LGBT populaciji

 BEOGRAD 19. 03. 2012

Nikolić: Rezultati rada ove Vlade su katastrofalni

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić izjavio je juče da je rezultat rada Vlade predvođene DS-om u prethodne četiri godine katastrofalan po Srbiju i njene građane. - Zahvaljujući  DS-u Srbija je prva u regionu po stopi nezaposlenosti, rastu inflacije, najnižim platama i penzijama, a na drugom mestu je u svetu po broju odlazaka mladih iz zemlje - rekao je Nikolić. On tvrdi da je za prethodne četiri godine posao izgubilo gotovo 265.000 radnika, da je zatvoreno 130.000 malih i srednjih preduzeća i da su po stepenu korupcije na Balkanu od Srbije gore samo Albanija i Bosna i Hercegovina. - Industrija nam je uništena, a investitori oterani preglomaznom birokratijom. Zbog toga Tadićeve reči o podršci privatnom biznisu zvuče neozbiljno i uvredljivo po građane Srbije - rekao je Nikolić. On je saopštio da su Srbiji danas potrebne promene, koje će doneti novu, odgovornu državnu politiku. - SNS će obezbediti uslove za nove investicije, koje sa sobom nose i nova radna mesta, SNS će sprovesti ozbiljnu borbu protiv sistemske korupcije, koja pre svega podrazumeva donošenje novog zakona o javnim nabavkama, koji će Srbiji uštedeti minimum pola milijarde evra godišnje. Borićemo se protiv političkih privilegija, tako što ćemo ukinuti sve nepotrebne državne agencije, savete i direkcije i smanjiti birokratski aparat, koji je danas glomazniji nego ikad. SNS će raditi na stvaranju uslova za bolji život građana od prvog dana svog mandata, a ne samo u predizbornoj kampanji - istakao je Nikolić. 

Izvor  http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/209798/Nikoli%C4%87%3A+Rezultati+rada+ove+Vlade+su+katastrofalni+.html

______________________________________

PROGNOZA ZA 2012.

 

 U Srbiji ce nastupiti vreme svojevrsnog dvovlašća tako što će novu vlast prigrabiti Tomislav Nikolic na čelu svoje partije,ali  će Boris Tadic ostati istovremeno na vlasti.

 

To ce biti svojevrstan kompromis koji opet nece doneti mnogo toga dobrog,jer ce nam ekonomski gledano  ova 2012 .godina biti jos teza od 2011.

 

Dobitak bi moglo da donese Nikolicevo okretanje Kini,i otvaranje velike kineske industrijske zone u okolini Beograda.

 

Sa druge strane, integritet nase zemlje zavisi od spremnosti drzave da sacuva projekat “Juzni tok”.

 

Posaljite nam Vase analize i prognoze na E-mail  ngo.belgrade@gmail.com