Sajt namenjen LGBT populaciji

KOLIKO CESTO DRKATE VASE TVRDE KURCINE? DA LI MOZDA GURATE SEBI JEDAN ILI DVA PRSTA U ANUS DOK ONANISETE?

Vecina momaka obavezno izdrka svoje kurcine pred spavanje, i jos jednom cim se probude narednog dana.  Mladi momci od 16.- 26.godina  drkaju svoje kurcine pet puta dnevno,dok oni u srednjim godinama oko tri puta dnevno. Zreliji muskarci preko 50 godina obicno drkaju jednom dnevno .

Mnogo momaka ima obicaj da sebi guraju prste u dupe dok onanisu. Neki momci guraju sebi jedan prst u dupe,drugi guraju dva prsta,ali ima i momaka koji uzivaju da gurnu sebi  tri prsta u anus  dok se samozadovoljavaju.  

U Viktorijanskom dobu, masturbacija se izbegavala, ne zbog religijskih razloga, već zbog naučnih. Naime, doktori su u to vreme verovali da masturbacija kod muškarca ima isti efekat kao i gubitak velike količine krvi u organizmu, dok se verovalo da masturbacija kod žena vodi ludilu.

 

P.S.  Da li ste znali da seks leči glavobolju? Sledeći put kada vas vaš partner odbije jer ima glavobolju, zapamtite sledeću činjenicu: seks pomaže da se izleči glavobolja. Seks stvara endorfine koji prirodno umanjuju bol za vreme glavobolje.

Pisite nam na E-mail  ngo.belgrade@gmail.com