Sajt namenjen LGBT populaciji

RAZVALI ME OD KURCA!!!

( NAPOMENA:  Ovo je stvarno gay iskustvo )

__________________________________

 Ja sam Marko,  imam 18. godina,  i imam decka koji ima 25. godina i zove se  Mario. Jedne veceri u avgustu  isli smo na more i tada smo dosli u nas stan i trebali smo se otusirati. On je rekao:” Ko ce se prvi tusirat?” Ja sam rekao da on ode, al’  sam se predomislio,pa sam rekao: “Zasto se ne bi tusirali skupa?” Mario je nabacio osmijeh i rekao da moze. Usli smo u kabinu , a posto je ovo drugi dan nase veze,malo smo se stidjeli jedno drugog,ali oke bili smo smireni.  Otvorio sam  vodu u tusu i onda smo se malo mazili, ljubili (ljubljenje na francuski nacin),…. Ja sam ga lizao po vratu,pa po bradavicama,po stomaku,a onda mu je kurac eksplodiro i kad mu se dig’o bio mu je 25 cm!!!!  Bio sam odusevljen,poceo sam da ga pusim po prvi put u zivotu, bilo mi je divno pusit njegovu veliku kurcinu,a posto je bio sportas imao je veoma glatke noge tako da sam i njih lizao…..A onda je rekao:"Stani sad" , i onda je uzeo sampon, mene je namazao sapunom i sebe,opet smo se ljubili  dok smo jedan drugome mazili kurac,ajme to mi je bio jedan od najljepshi momenata u zivotu,a onda smo obrisali jedan drugog,pa smo se ljubili do kreveta.Gurnuo me na krevet, uzeo kurac i strp’o mi ga usta,doslovno me jebao u usta,a onda je prestao i poceo me lizat po cijelom tijelu….. I  onda je poceo da mi gricka,lize kurac (moj kurac bio je 20). Onda se digao i rekao: “Siri noge , pedercicu moj !!!”.  Ja sam to i ucinio. Rekao je:” Ovo ce malo bolit , dragane!”. Ja sam rekao:” Neka ce!  Razvali mi anus ljubavi!!!”    Malo mi izlizo anus  da bolje ude,a onda je kreno da me jebe ….Prvo je polako,pa onda sve jace i jace…. Al' sam uzivao u tom,osjetio sam tvrdi "pendrek"  u utrobi!!!! Govorio sam:” Jebi sto najjace mozes!!!”  Uzivao sam,stenjao sam k’o nikad u zivotu , al’  mi je bilo drago,rekao sam mu da cu ja njega sutra navecer.Onda je rekao:” Dragi, digni se!”.  Digao me,natak’o me na kurac i prislonio me uza zid!!!   Ja sam skak’o i ljubio ga, a nakon toga rekao sam mu da legne na ledja na krevet.  Sjeo sam mu na kurac okrenutog stomaka prema njemu tako da moze vidjeti da uziva i u toj pozi smo bili 10 minuta ,a onda sam mu reko:”Dragi, digni se, a ja cu kleknut”. Ucinio je to,pusio sam mu kurac i gled’o ga u oci,da ponovo vidi da ga volim vise nego iko na svijetu,i onda sam uzeo kurac u ruke i poceo da drkam dok ga gledam u oci…  I onda je kriknuo i svrsio,pola sperme sam progut’o , a drugo sto je ostalo po licu nekako sam sve pokupio i to progut’o takodje….Poslije toga smo se mazili i lezali skupa prelijepljeni jedan uz drugog i gledali neki gay film….Mario mi je malo skinuo gacice i uzeo tri prsta i uvlacio mi u anus…  Uzdisao sam,pa sam rekao da mi se vise neda jer sam bio umoran od onako silnog seksa,i da cemo se sutra jebat.Sutra dan smo otisli na gay dio nudisticke plaze i nasli prijatelje pa smo se s njima igrali…..

                                            Nastavlja se....

_______________________________________________

II DEO OVE PRICE PROCITAJTE NA ADRESI:

http://www.lepotani.com/articleview.aspx?articleid=819

________________________________________________

Vase utiske mozete poslati autoru price preko mail-a

ngo.belgrade@gmail.com

Ako ste punoletni mozete nas kontaktirati,a ako niste punoletni molimo Vas da nas ne kontaktirate ni u kom slucaju,jer je sajt http://www.lepotani.com  namenjen samo za punoletne posetioce! Prilikom kontaktiranja,molimo Vas da nam potvrdite da ste sigurno punoletni ako ocekujete da Vam odgovorimo.

P.S. Ako ste punoletni posaljite nam Vase istinite ili izmisljene gay,bisex,i  str8 erotske price na E-mail ngo.belgrade@gmail.com    .  Najbolja prica ce dobiti vrednu nagradu,a bice izabrana 15.Januara 2013.godine.

Takodje,ako ste punoletni,mozete nam poslati i Vase erotske video snimke,ali i  slike Vasih golih tela,bez glave/face,koje cemo objaviti u nekoj od galerija   na sajtu. Na sajtu zatamnjujemo intimne delove tela,a na sajtu ne objavljujemo Vase glave/face,vec samo slike Vasih golih tela,ili tela u gacicama. DISKRECIJA MAKSIMALNA!!!

E-mail  ngo.belgrade@gmail.com